+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Vacuum Circuit Breaker » 40.5kV Set VCB

ZN23-40.5KV 1600A-25KA Series Indoor Handcart Koleksi VCB

Description:

Pemotong sirkuit vakum ZN23-40.5 jinis yaiku H.V njero ruangan. peralatan piranti listrik kanthi voltase dirating 40.5kV, triphase AC 50Hz, sing cocog digunakake ing industri lan perusahaan pertambangan, pencawang trafo lan sapanunggalane kanggo ngontrol lan nglindhungi switchgear, utamane kanggo metallurgy, gaweyan baja arc listrik lan liya-liyane ing ngendi mbutuhake operasi sing asring
ngontrol lan nglindhungi piranti. Produk iki salaras karo GB1984-89 "AC Circuit Breaking Voltan AC Tinggi” standar.

  • Description Product

 

ZN23-40.5KV 1600A-25KA Series Indoor Handcart Koleksi VCB

 

 

Umum Description

Pemotong sirkuit vakum ZN23-40.5 jinis yaiku H.V njero ruangan. peralatan piranti listrik kanthi voltase dirating 40.5kV, triphase AC 50Hz, sing cocog digunakake ing industri lan perusahaan pertambangan, pencawang trafo lan sapanunggalane kanggo ngontrol lan nglindhungi switchgear, utamane kanggo metallurgy, gaweyan baja arc listrik lan liya-liyane ing ngendi mbutuhake operasi sing asring
ngontrol lan nglindhungi piranti. Produk iki salaras karo GB1984-89 "AC Circuit Breaking Voltan AC Tinggi” standar.

 

ZN23-40.5KV 1600A-25KA Series Indoor Handcart Koleksi VCB

ZN23-40.5KV 1600A-25KA Series Tangan Kaki Tangan njero ruangan VCB-2

parameter technical utama

 

ZN23-40.5KV 1600A-25KA Series Indoor Handcart Koleksi VCB

ZN23-40.5KV 1600A-25KA Series Tangan Kaki Tangan njero ruangan VCB-3

ZN23-40.6KV / 1600-25
Garis njelaske nganggo garis garis njero njero garis

Contact Us