403. That’s an error.

Your client does not have permission to get URL /translate_a/t?client=te&v=1.0&tl=jw&sl=en&tk=513731.124275 from this server. That’s all we know. : asor saben wulan ora luwih saka 35 ℃;suhu sing paling sethithik sasi kudu 25 25. 3.Dhuwur ndhuwur segara laut: ora luwih saka 2000m" />

+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Vacuum Circuit Breaker » 3kv-7.2kv sirkuit njero ruangan mbobol

ZN6-7.2KV / 600A Koleksi AC H.V. Vacuum contactor

Description:

1.suhu sekitar: -25℃–+40℃
2.Kelembapan sekitar: asor saben wulan ora luwih saka 35 ℃;suhu sing paling sethithik sasi kudu 25 25.
3.Dhuwur ndhuwur segara laut: ora luwih saka 2000m

  • Description Product

ZN6-7.2KV / 600A Koleksi AC H.V. Vacuum contactor

Nglamar Ketentuan Sekitar:

1.suhu sekitar: -25℃–+40℃
2.Kelembapan sekitar: asor saben wulan ora luwih saka 35 ℃;suhu sing paling sethithik sasi kudu 25 25.
3.Dhuwur ndhuwur segara laut: ora luwih saka 2000m

Main Technical paramèter ( ZN6-7.2KV / 600A):

saiki dirating:600A
voltase dirating:7200V
urip Teknik:siji yuta
Ketahanan listrik:150 sewu

 

ZN6-7.2KV / 600A Koleksi AC H.V. Vacuum contactor

Njelaske nganggo bentuk garis lan instalasi Ukuran:

 

ZN6-7.2kV Koleksi

CZG1-7.2KV160A Zn6-7.2KV600A Ketik AC H.V. Kontak Vakum3

Jenis ZN6-7.2kV

Contact Us