+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Vacuum Circuit Breaker » 40.5kV Set VCB

ZW7-40.5KV Series Outdoor H.V. Vacuum Circuit Breaker

Description:

ZW7-40.5 seri KV ruangan H.V. VCB minangka peralatan peralatan listrik kanthi trombolan AC 50Hz, voltase dirating 40,5KV. Iki dipasang kanggo nginstal mekanisme operasi musim semi utawa mekanisme operasi elektromagnetisme, adoh bisa ngontrol bukaan lan nutup listrik, uga bisa nyimpen energi kanthi manual, mbukak lan nutup kanthi manual. Kinerja desain kasebut cocog karo syarat standar nasional GB1984″AC H.V. Circuit Breaker "lan syarat standar IEC IEC-65" Tegangan AC Circuit voltase Tinggi ".

ZW7-40.5 pemutus sirkuit vakum utamane digunakake ing ruangan pengubah daya 35kV ruangan kanggo kontrol lan pangayoman, sing uga cocog kanggo operasi normal lan perlindungan sirkuit cendhak ing kutha kasebut, jaringan distribusi daya kutha lan perusahaan lan perusahaan pertambangan. Struktur sakabèhé produk iki yaiku jinis kolom insulator porselin. Insulator porselin ndhuwur dimuat karo kamar bledosan vakum internal, dene insulator porselin ngisor yaiku insulator porselin prop, sing cocog kanggo papan operasi sing asring, lan duwe akeh karakteristik, kayata kualitas bocor bocor sing apik, anti tuwa, voltase kanthi dhuwur, ora bisa digawa, bledosan, long gesang layanan, gampang dipasang lan pangopènan lan sapanunggalane.

  • Description Product

ZW7-40.5KV Series Outdoor H.V. Vacuum Circuit Breaker

ZW7-40.5KV Series Outdoor H.V. Vacuum Circuit Breaker

Jinis nginstal sisih

Katrangan umum:

ZW7-40.5 seri KV ruangan H.V. VCB minangka peralatan peralatan listrik kanthi trombolan AC 50Hz, voltase dirating 40,5KV. Iki dipasang kanggo nginstal mekanisme operasi musim semi utawa mekanisme operasi elektromagnetisme, adoh bisa ngontrol bukaan lan nutup listrik, uga bisa nyimpen energi kanthi manual, mbukak lan nutup kanthi manual. Kinerja desain kasebut cocog karo syarat standar nasional GB1984″AC H.V. Circuit Breaker "lan syarat standar IEC IEC-65" Tegangan AC Circuit voltase Tinggi ".

ZW7-40.5 pemutus sirkuit vakum utamane digunakake ing ruangan pengubah daya 35kV ruangan kanggo kontrol lan pangayoman, sing uga cocog kanggo operasi normal lan perlindungan sirkuit cendhak ing kutha kasebut, jaringan distribusi daya kutha lan perusahaan lan perusahaan pertambangan. Struktur sakabèhé produk iki yaiku jinis kolom insulator porselin. Insulator porselin ndhuwur dimuat karo kamar bledosan vakum internal, dene insulator porselin ngisor yaiku insulator porselin prop, sing cocog kanggo papan operasi sing asring, lan duwe akeh karakteristik, kayata kualitas bocor bocor sing apik, anti tuwa, voltase kanthi dhuwur, ora bisa digawa, bledosan, long gesang layanan, gampang dipasang lan pangopènan lan sapanunggalane.

 

ZW7-40.5KV Series Outdoor H.V. Vacuum Circuit Breaker

ZW7-40.5KV Series Outdoor H.V. Breaking Circuit Breaker-2

parameter technical utama

ZW7-40.5KV Series Outdoor H.V. Vacuum Circuit Breaker

Contact Us